Friday, 31 January 2014

Lelaki Buncit ?? Haha

AssaLamualaikum
Tergelak sorang-sorang tengok pic ini. Betul kah? haha!
Bukan menyindir sesiapa ya! sekadar berkongsi info. Benar atau tidak tu wallahualam. Janganlah plak percaya 100% ya. Apa pun, Kulingku tetap menjadi pujaan hati ku. Haha!
*Korang buat apa tu?? *
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. aduiiii..kak atie...risau pula cik bace ne tau...laki cik ne nda pandai boi\roi wlau mcm mana pun d kasi makan...berabis sudah cik kasi makan..still kuyus juga..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Setuju....hihihi..husb akak pun sama..

    ReplyDelete
  3. kalau boroi sikit2 tu x apalah. lagi hensem apa? tp kalau dah memboyot mengalahkan pompuan bunting gajah tu memang la buruk rupanya. Hmm...syukur sy masih maintain berat badan.

    ReplyDelete
  4. Hehhehe..selalu cakap kat asben nie boroi prosperity lps kawen nie..kalau dok menyingle lagi mesti dok kuruh cam dl jugak..heheh

    ReplyDelete
  5. hehee..x bleh la caya 100%,kan..ni dah 12thn kawen, tunggu boroi, tak jugak boroi2..apsal eh?..terlebih 'senaman' ke?..

    ReplyDelete
  6. atie tang situ yg seksi nya haha :D

    ReplyDelete
  7. atie ..
    nak tambah sket lg ..
    klu perut boroi, tali pinggang sentiasa akan jatuh kebawah ,,
    tk lekat kt pinggang ..
    tu yg seluar mcm nak terlondeh ke bawah ..
    he..he..

    ReplyDelete
  8. hahahha, macam macam la… saja ayat cover line tu...

    ReplyDelete
  9. En suami akak boroi gak... tapi tak buncit cam tu sgt hahaha.. tetap menjadi pujaan hatiku ;)

    ReplyDelete
  10. dah kawin x per . klu masih bujang , mcm x best jer ... heheheee

    ReplyDelete
  11. Hahah...min pun ada baca ni kat twitter dan favorited :P hahahaha

    ReplyDelete
  12. Hehehe..boroi jg c dalingku tp nda kedpn btl mcm tu aTie hehe.appn boroi mcna pn pjaan hati jg bah kn aTie hehehe

    ReplyDelete
  13. hehehe, sy pernah terbaca ttg ni dalam metro tahun lepas... lepas ni mungkin ramai lelaki yg ingin boroikan perutnya. hehehe

    ReplyDelete
  14. Boroi.....seksi apa sama sama boroi hehe....Sebab cukup makanlah jadi boroi....itulah pasal kadar penceraian kurang...
    Ingat ada entri pasal bezday..... tu yg laju je bukak sini! huhu

    ReplyDelete
  15. Boncit itu seksi.. dah la seksi penyayang plak tu.. haha

    ReplyDelete
  16. ala, yang penting dia baik dan peyayang... :)
    jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

    ReplyDelete
  17. Hehe... Sbb tu. Kisah je llki buncit.. Hehe

    ReplyDelete
  18. Pernah gak baca ni...haha...

    ReplyDelete
  19. dah berapa kali dh terbaca puji2 lelaki boroi..amboihh...kembang cik abang kita..harap takdle memboroi forever..hehe

    ReplyDelete
  20. Erk...betul ke lelaki boroi lebih penyayang?..suan la lelaki six pack tu kan. Tak dpt title penyayang...

    ReplyDelete
  21. hahahaha..betul tu setuju...suami sy da mcm tu la..boroi..

    ReplyDelete
  22. mmg betul kot.. selalu tgk kawan2 & org sekeliling.. lps kawen perut maju ke hadapan.. isteri pandai masak kan.. kikiki..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..