Friday, 3 January 2014

Idea - Bilik Tidur...

AssaLamualaikum
Kalau dapat tidur di katil ini agaknya hari-hari lewat bangun. Nyaman jak! Haha! 
Angan-anganku. Kome jangan percaya. Ada hati! Korang berani nak buat bilik tidur begini:
FB
Agaknya orang bujang sesuai lah kan? macam kami ni takdo lah! 
Kang habis Pa'e 'tukang' kan akuarium tu. Geram tengok air biru punya pasal. Hihi.             
 WasSaLam^_^

31 comments:

  1. takut gak terpecah tu....hehe

    ReplyDelete
  2. amboi boleh jer kot atie nak terai..
    tunggu pa'e besar skit takde la dier ganggu mama ngan babah kan..hahahahaa..

    ReplyDelete
  3. cantiknyaa.. haha, bangun2 je trngok ikan,, :)

    ReplyDelete
  4. hahaha...betul tu atie. Tak kluar bilik pon tak per.

    ReplyDelete
  5. syok tu..tp kalu akuarium pecah abis la basah tilam..hehehe

    ReplyDelete
  6. nie kalau lin kompom lg malas nak bangunn..huhh

    ReplyDelete
  7. tak usah di angan2,kelak tak sedo dr tido..lambat pi keje..sapa susah atie juga haha :)
    lawak petang noh !!! :)

    ReplyDelete
  8. iboh jak..hahaa..ada yg 'tidur lemas' sbb rasa mcm tenggelam dalam air..

    ReplyDelete
  9. sure tak boleh tido... asyik nak tengok ikan berenang ajer

    ReplyDelete
  10. best jugak kalau dapat bilik tidur camtu... terlebih syok sampai kang susah nak bangun plak... hehe ;)

    ReplyDelete
  11. geram tengok akuarium..geram tengok ikan berenang2...hahaha...kalau cik pon nda lama juga ne kak atie..kompom di tukang..

    ReplyDelete
  12. wahhh.. tak bangun cikna kalo ada katil gini.. kikiki..

    ReplyDelete
  13. Haha..In tak nak ! Kang tetibe aquarium tu pecah abehhhh lah XD mcm kat rumah In dulu tetibe je aquarium pecah ! Hahaha..

    ReplyDelete
  14. kang xpasal2 pae skali join berenang dgn ikan2 dlm tu..haha..

    ReplyDelete
  15. kalau intan amek pancing kasi pancing ikan dulu..hehe..apapun mmg best nih kalau dapat bilik camni

    ReplyDelete
  16. cantiknya atie!mesti lena je tidokan

    ReplyDelete
  17. Memang best bah kalau dapat bilik tidur camni atiey tapi klu yang ramai rakyat kecik di rumah macam nda berapa sesuai pulak....hehe

    ReplyDelete
  18. oooooo cantikk n smart looking!! Boleh buat my new projek la tahun ni buat bilik tido gitu..!!!

    ReplyDelete
  19. best nyer!!!
    tapi takut tgk tido tiba tiba kena tsunami akuarium :-) ha ha...

    ReplyDelete
  20. Takut pecah kena kepalanya;) letak tepi oklah.. Mmg seronok tgk akuarium ikan.. tenang je

    ReplyDelete
  21. Bestnye kalau dpt bilik tido macam ni... :)

    ReplyDelete
  22. menarik! rumah sendiri boleh lah, rumah sewa verangan jer boleh.

    ReplyDelete
  23. pecah akuarium tu,, habis laa kak.. :)

    ReplyDelete
  24. Tak boleh nak tidur nanti sebab khusyuk tengok ikan punya pasal haha...

    ReplyDelete
  25. kalau jenis kira nie tido tutup muka dengan bantal, takde makna nya akuarium atas kepala pun hihihi

    ReplyDelete
  26. Oh Heaven sebenarnya dapat katil macam ni..rasa nya nak bangun pagi pon malas..sebab damainya laut biru..hehee

    ReplyDelete
  27. tak terlena malam malam tkut ikan lompat masuk mulut. hihi

    ReplyDelete
  28. maintenance tuh....pergh :)
    pape pun..brialliant idea :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..