Wednesday, 15 January 2014

Cuaca Mendung + NO Idea + Kopi Susu

AssaLamualaikum
Tajuk ntah apa-apa! Nampaknya cuaca kebelakangan ini asyik mendung dan hujan sahaja. Di kala ini, cuaca sudah gelap. mendung lagi, semendung ideaku. Hahaha! adoi! menjadi-jadi tau blur ni. Asyik kering idea jak. Hihi. Sabor je lah kome, melayan tulisan ntah apa-apa ni.
Nah. Mari minum Kopi Susu (guna kopi giling-tradisional punya). Bos yang buatkan. Haha! baik punya bos kan? dia buatkan 2 teko sekaligus. Untuk 1 opis minum. Bos lelaki plak tu. Memang terbaik! TQ bos! lain kali buat lagi ya! hahaha (dasar staff pemalas sikit).
WasSALam^_^

28 comments:

  1. wah sedapnya minum kopi kalau time sejuk2 tu..baik sungguh bos Atie, lelaki pulak tu bancuh kopi, mesti bertambah sedap...hehehhee

    ReplyDelete
  2. Walla... terbaik lah bos Atie tu... kalau bos nrl, hari2pun nrl yg buatkan nescafe tuk dia... hehe

    ReplyDelete
  3. akak pon baru jee bancuh koko panas...beli dari ustaz khairul azhar (imam muda)...sedap!!...cuaca kat sini pon mendung jaaa...

    ReplyDelete
  4. sakit kepala minum kopi banyak.
    cukup segelas pagi.. wakeup col

    ReplyDelete
  5. sama la dgn saya kak, tu n3 publish ptg. hihi.

    ReplyDelete
  6. betuahnya badan :)
    akak pon peminat tegar kopi :)

    ReplyDelete
  7. atie................nak jugak..hehe..segar rasa mata ni bila tengok air kopi tu..:)

    ReplyDelete
  8. yumyumyum... sedap nya minum kopi susu

    ReplyDelete
  9. Wahh sedap nyaa..tapi pilihan aida yang tak pahit dan manis..hehee

    ReplyDelete
  10. Esok esok staf plk buatkan minuman utk bos..

    Sedap nya bau kopi traditional..

    ReplyDelete
  11. Bagusnya bos...memang sedap minum kopi time2 sejuk ni... :)

    ReplyDelete
  12. kdg2 mesti kekeringan idea nak update blog kan kak..amboi..baik betul boss..single ke married?kalau single kenal2kan la..bhahaha...niesa xsuka kopi... ;)

    ReplyDelete
  13. sedapnya kopi susu kak.. minum sejuk2.. hehe..

    ReplyDelete
  14. minum kopi time hujan2 ne kak memang best!. ditambah lg tukang buat kopi bos besar..hehe..special tuh ;).. kalau sye xda idea, mmg bersarang la tu blog kak seminggu 2..hahaha

    ReplyDelete
  15. Kita ni pulak rasa, byk benda nak share n abadikan kt blog, tp non ado maso.. n3 pun semua draft seminggu sekali, time kerja mmg no blogging.. bw pun limited time, huu..

    Waah so special kopi, bos buatkan..dapdap.. :-)

    ReplyDelete
  16. sedap layan kopi sejuk2 ni...

    ReplyDelete
  17. dulu selalu jugak beli kepi giling kt pasar lahad datu. entah masih ada atau tak penjual tu. paling best minum kopi masa hujan dan pekena dgn goreng pisang..

    ReplyDelete
  18. salam atie ..
    kena kopi O dalam mendung2 mcm tu pun dah kira idea yg baik dari zzzzzzz
    he..he..

    ReplyDelete
  19. weee..best gila bos buatkan kupi..biasanya staff yg buatkan kupi...wallaweii bertuanya badan.. bos buatkan kupi..

    ReplyDelete
  20. Sedap tul.tgk kopi tu.. Kna dh dgn cuaca mndung tu..

    ReplyDelete
  21. Bagusnya boss tu....mesti kat rumah dia dah biasa buat air tu Atie hehe

    ReplyDelete
  22. untung lah dapat bos baik..sudah lah baik..rajin pula tu..nahhhhhh

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..